top of page

Arbetshelg och Träning, 4-5 Maj


Då har det blivit dags att se över allt material samt bygga lite nytt inför årets säsong av evenemang. Vi kombinerar även arbetshelgen med uppvisningsträning under söndagen istället för ordinarie träning i lokalen i Norrköping.Lördag 4 Maj (Efter evenemanget "Gröna Dagen")


  • 14:00 - Samling på Lilla Gyllinge Vi träffas hemma hos Tom och Mia och går igenom allt material föreningen förvarar där (tält, bord, bänkar etc) samt påbörjar bygget av ett nytt ordentligt "kök" samt nya vapenställ. Vi har ingen sluttid utan man är med så länge man kan, vill och orkar. Föreningen deltar under dagen i evenemanget "Gröna Dagen" men vill du som inte är med där åka ut tidigare och påbörja inventeringen av material så är du välkommen att göra detta. Om någon skulle behöva/vilja stanna över natt så går det att ordna om man säger till i förväg.Söndag 5 Maj


  • 10:00 - Samling och fortsättning där vi slutade dagen innan.

  • 15:00 - Träning utomhus inför uppvisningar. OBS! Vi tränar i den utrustningen vi kommer ha vid uppvisningarna, rustning, brynja m.m. Lunch och alternativt mellanmål/snacks får man stå för själv. Det finns tillgång till kyl, spis och micro hos Tom och Mia samt pizzeria och Ica i närheten.

Comments


bottom of page