top of page

Inbjudan till "Living-träff"Då var det snart dags för årets första större sk "living-träff", där bjuder vi in dig som är medlem i föreningen att delta.

Tanken är att vi träffas, umgås och hjälps åt att ordna med sådant som behövs till föreningstältet inför den kommande säsongen med evenemang, marknader och uppvisningar.


När?

Lördagen den 18 Mars. Vi träffas kl 10.00 och håller på så länge vi känner att vi känner för det och orkar på eftermiddagen.


Var?

Adress finns i evenemanget på facebook alternativt kan mejlas ut till dig som vill delta men inte har ett konto där.

Vad?

Under dagen har vi tänkt att det kommer att finnas ett par olika stationer som vi kan dela upp oss på. Det kommer finnas möjlighet att alternera lite emellan stationerna under dagen för den som vill göra mer än en sak.


Systation Här kommer vi att sy själva väggarna som sedan ska kunna hängas upp och fungera som avdelare för tex olika rum inuti tältet.


Snickeristation För att tygväggarna ska kunna hängas upp smidigt inuti tältet behöver vi ordna upphängning av stag samt fästen till detta. Det är tanken att vi ska försöka lösa här.


Smidesstation Vi gör ett försök att få igång ässjan så att den som vill kan få möjlighet att kika hur det går till att smida samt även testsmida något litet.


Matstation Det bjuds på pumpasoppa (som vi lagar tillsammans under dagen) men vill du ha något annat än soppa eller något tillbehör till den tar du med detta själv, detsamma gäller om du vill fika eller äta något mer under dagen. Möjlighet att grilla kommer att finnas.


Anmälan

Anmäl dig i första hand via evenemanget i facebookgruppen, om du inte har möjlighet till detta går det att göra det via mejl till föreningsmejlen slhnrk@outlook.com, märk då meddelandet "Anmälan till Living-träff 18 Mars".


Vi hoppas såklart att så många som möjligt kan komma och vara med så länge som möjligt MEN om du inte kan vara med hela dagen, du kanske tex inte kan komma till kl:10.00, meddela gärna vilken tid du tänker att du kommer så att vi vet ungefär hur många vi blir och hur vi ska planera dagen.


Samåka?

Vi kommer säkert vara flera som har bil så behöver du samåka går det med största sannolikhet att lösa, säg bara till i så fall!


Undrar du över något är det bara att fråga på.

Varmt välkommen!

Comments


bottom of page