top of page

Påsklovsfäktning för barnFöreningen vill vara med och stödja samt skapa fler möjligheter för barn att göra aktiviteter och röra på sig under påsklovet därför kommer vi att ordna ett kostnadsfritt "Prova På" pass i HEMA för barn upp till 12 år. Passet kommer att vara anpassat för barn och handleds av föreningens instruktörer. Vår ordinarie verksamhet riktar sig till ungdomar och vuxna från 12 år och uppåt. Detta blir med andra ord lite av en unik möjlighet för barn i de yngre åldrarna att prova på historisk fäktning hos oss, så passa på!


När? = Torsdagen den 4e April, 17:00-18:00

Var? = Föreningarnas Hus, Klockaretorpet


Ingen föranmälan krävs utan det är bara att dyka upp och vara med, vi ser dock gärna att ditt barn kommer i vuxens sällskap. Var gärna klädd i mjuka kläder, inneskor utan svart sula om du har (har ni inga skor går det bra att vara med ändå) samt ta med någon typ av vattenflaska om det finns har möjlighet.


Under passet kommer ditt barn att få veta lite mer om HEMA och historisk fäktning, prova lite utrustning, samt fäktas med våra mjuka uppvärmnings vapen.

Varmt välkommen!

Comments


bottom of page