top of page
Flera medlemmar ur sällskapet living hema norrköping som håller upp svärd i luften samt har ringbrynja och rustning på sig

Medlemskap

Aldrig hållit i ett svärd? Osäker på om HEMA är något för dig? Tränat någon annanstans innan och vill känna på hur det är att träna med oss? Ingen fara! Det är helt okej att komma och prova några gånger innan du bestämmer dig.

Frågor?

Hör gärna av dig om du undrar över något!

Tack för ditt medddelande!

Avgifter och information

Kul, att du är intresserad av vår förening! Vare sig du kommer till oss för träningen, det historiska återskapandet eller om du bara vill vara medlem för att ingå i en gemenskap så är du varmt välkommen.

Medlemsavgiften betalar alla som vill vara medlemmar i föreningen, den betalas 1 gång om året och i den ingår även en försäkring via Svenska Idrottsförbundet. Vill du vara med på träningarna under året behöver du, förutom medlemsavgiften, även betala en träningsavgift. Den betalas in 2 gånger om året, alltså 1 gång per termin. Senast 31 Mars på våren och 30 September på hösten.

Avgifterna betalas in till föreningens bankgiro: 5344-1143, betalningen märks med ditt namn och betalar du in för flera personer behöver du se till att få med allas namn. Efter betalningen är gjord kontaktar du föreningens kassör Mia Jensen (tex via föreningens mail SLHNrk@outlook.com) och lämnar dina kontaktuppgifter. De uppgifter vi önskar få är namn, adress, personnummer, telefonnummer och epost. När vi mottagit dessa får du en bekräftelse på din betalning samt blir inlagd i vårt medlemsregister.

Medlemsavgift: 300 kronor/år

Träningsavgift: 850 kronor/termin

bottom of page