top of page

Acerca de

Träningspass med sällskapet living hema norrköping där tekniker i långsvärd övas

Träna med oss

För att börja träna med oss är allt du som nybörjare behöver den första tiden kläder att träna i, skor för inomhusbruk och en vattenflaska. Övrig utrustning finns att låna. Är du lite mer erfaren och vill träna i lite högre tempo rekommenderar vi dig att även ta med eget svärd, mask, handskar och en skyddande fäktjacka.

Grundpass

Passar både dig som är nybörjare såväl som ungdom. Under grundpasset går vi igenom det allra viktigaste och mest grundläggande för en fortsatt lyckad träning, fotarbete och hållning. Du kommer också att få bekanta dig med svärdet och hur du smidigast rör dig med det i händerna, du får också kunskap om grunderna i olika positioner, garder, tekniker och principer.

Avancerat pass

Det mer avancerade passet passar för dig som redan har en del förkunskaper, du kanske har varit med på grundpasset ett tag och känner att det är dags att utvecklas ännu mer eller så kanske du har tränat någon annanstans eller liknande innan. Det avancerade passet fokuserar på att bygga vidare på grunderna och vi fördjupar oss mer i olika tekniker och principer. Du kommer även att ha möjlighet att delta i sparring, vilket innebär att du kommer kunna testa allt du lärt dig i ett lite högre tempo, självklart förutsatt att du har rätt utrustning för ändamålet.

Träningstider

Grundpass (12+ år)

Söndagar kl: 15.00-16.00

Avancerat pass (16+ år)

Söndagar kl: 16.00-18.00

Träningslokal

Vår träningslokal ligger i föreningarnas hus vid Wilhem Vibergs gata 172 i Klockaretorpets centrum i Norrköping.

Om du tar dig hit med bil finns det en avgiftsbelagd parkering att parkera på alldeles i närheten.

Nyttjar du istället Ösgötatrafiken är det närmast att ta buss 3E alt. 3 mot Klockaretorpet och gå av vid hållplats Klockaretorpets Centrum, därifrån tar det ca 5 min att gå till lokalen.

bottom of page